Flyttstädning i Malmö

En professionell och miljövänlig flyttstädning gör både köpare och säljare nöjda.

Flyttstäd med garanti

Att flyttstäda sitt hem är ett krävande moment både energi- och tidsmässigt. Vi på Micro cleaning tar gärna hand om flyttstädningen av din bostad åt dig.

Kort sagt, med vår hjälp kan du fokusera på packningen och flytta i din egen takt. För att städningen ska tas hand om ordentligt behövs noggrannhet och erfarenhet vilket vår personal besitter. Vi ser till att din kyl blir riktigt ren. Detta gäller även ugn, skåp, väggar och golv. Ytterligare information om vad som ingår i våra tjänster får du gärna kontakta oss 

Vi lämnar alltid garanti på flyttstädningen vilket gör att eventuella invändningar som kan dyka upp vid besiktningstillfället åtgärdas snarast av oss.

Vad ingår i en flyttstädning i Malmö

Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer vilket innebär att vi håller branschstandard. Detta betyder att i vår städning ingår allt som den nya ägaren eller hyresgästen kan förvänta sig. Dessa riktlinjer är framtagna för att underlätta för säljare och köpare och gör att du kan lita på att jobbet blir utfört på ett fackmannamässigt sätt.

Rengöring av golv (dammsugning och våttorkning)

Rengöring av golvlister, kontakter, dörrar, karmar, fönsterbrädor, element, samt damning väggar och tak ink fläckborttagning (om möjligt)

Rengöring av garderober, in- och utvändigt (om de är tömda)

Rengöring av kyl, sval och frys in- och utvändigt. Går de att ta fram rengörs bakom och under.

Rengöring av spis in- och utvändigt, även ugnsplåtar. Går den att ta fram rengörs bakom och under. Om ugnsluckan skall delas så ska den nedmonteras och monteras tillbaka av kund

Rengöring av diskmaskin in- och utvändigt

Avtorkning av skåp, lådor och bänkar (inuti om de är tömda.)

Avtorkning av köksfläkt samt ventiler

Micro avtorkas in- och utvändigt

Rengöring av all sanitet, även under badkaret

Rengöring av kakelväggar

Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp rengörs in- och utvändigt. Går de att ta fram rengörs bakom och under

Golvbrunnar och ventiler rengörs

Förvaringsutrymmen rengörs

Fönsterputsning in – och utvändigt