Om Oss

Lär känna oss på Abbelish Service Services

 

.

Om Abbelish Service

Historia

Abbelish Service startade i början av 2016 och är ett litet familjeföretag som erbjuder städservice i Skåne med stora förhoppningar där vi alltid vill ge kunden det lilla extra genom att alltid försöka anpassa oss till kundens önskemål.

Mål

Vårt städföretag är er ett företag som koncentreras i första hand på kvalitete av våra tjänster. Vår målsättning är ett leverera en enkel tjänst på ett professionellt sätt, till marknadsledande priser.

Städpersonal

Vi på Abbelish arbetar utifrån värdeorden styrka, glädje och kompetens.

Varför välja Abbelish Service?

Vi på Abbelish Servicehar många års erfarenheter av städning i Malmö och vet vad som är bäst för våra kunder. Vi har nöjdkundgaranti som innebär att om ni skulle vara missnöjda med eran städning så kommer vi och städar om det

Kvalitetspolicy

Vi lär tillgängliga, snabba samt lyhörda och flexibla för kundernas önskemål. Nöjda kunder är en förutsättning för fortsatt samarbete. 

Trygghet

Vi har ansvarsförsäkring och skulle något hända så täcker vår ansvarsförsäkring alla eventuella skador

Erfaren personal

Vi utbildar all vår personal och ny personal få gå med en erfaren städledare första tiden. Vi betalar avtalsenlig lön, vår personal är försäkrad av oss när dom är ute hos Er

Personlig kontakt

Vid det första mötet går vi genom det som ska göras tillsammans med Er. Efter första städningen stämma vi av resultatet med er.

Flexibilitet

Alla våra kunder ska känna sig lika viktiga, oavsett storlek, och veta att utan er finns inte vi. Vi försöker att alltid lösa saker på det bästa sättet.

Miljövänliga

Vi tar ansvar för miljön både när det gäller transporter och städprodukter. Vi använder så lite kemikalier som möjligt när vi städar, Vi råder våra kunder att använda miljövänliga städprodukter.